Tablouri Canvas Moldova Nouă

  Tablouri Canvas Moldova Nouă, Tablouri pentru iubit, iubită, mamă, tată, bunici sau pentru aniversarea ce urmează. ALEGE ACUM!

  Tablouri Canvas Moldova Nouă

  Tabloul canvas este perfect pentru a surprinde momente frumoase petrecute în compania celor dragi,  o modalitate deosebită ce poate fi oferită sub formă de cadou Tablouri Canvas Moldova Nouă

  Alege-ți poza favorită și noi o transformăm într-un tablou canvas personalizat cu amintirile tale! Păstrăm detaliile fotografiei și lucrăm cu grijă, astfel încât tu să te bucuri de un tablou canvas personalizat de cea mai bună calitate, gata de pus oriunde în casă!

  Alege un tablou multicanvas dacă vrei să acoperi un perete mai mare cu o imagine deosebită. Fotografia ta va fi împărțită în mai multe tablouri canvas, pentru un efect special, iar împreună vor forma imaginea originală!

  Dacă nu te decizi asupra unei singure fotografii, ni le poți trimite pe cele care îți plac cel mai mult, iar noi alcătuim un colaj deosebit cu amintirile tale preferate! La final, te vei bucura de un tablou canvas cu adevărat interesant!

  Realizăm tablouri canvas personalizate la orice dimensiune  de la 20 cm pana la 120cm.

  Dacă doreşti un tablou canvas cu fotografiile tale, îţi recomandăm să măsori locul unde doreşti să il amplasezi, alege dimensiunea corespunzatoare, orientarea tabloului şi încarcă fotografiile dorite. Vom aranja într-un mod plăcut fotografiile primite.

  Putem realiza chiar şi un colaj cu fotografiile tale la care să adăugăm şi un scurt mesaj.

  Tablourile Canvas pe pânză personalizat cu dimenisunea aleasă sunt realizate din pânză canvas,  întinsă pe o ramă din lemn uscată, imprimarea tabloului se face la rezoluții fotografice, inclusiv pe laturile tabloului canvas. Cu un aspect original tabloul pe pânză personalizat cu dimenisunea aleasa de tine, este ideal pentru cei care vor ca prin alegerea unor fotografii cu semnificaţii, din arhiva personală, să dăruiască familiei sau persoanelor dragi cadouri ce vor fi apreciate ani la rând.

  Tocmai din acest motiv trebuie să alegi întotdeauna tablourile canvas reprezentative pentru tine şi membrii familiei. Astfel, rezultatul va fi unul deosebit.

  Livrarea tablou canvas personalizat în Moldova Nouă se va face intre 1 si 3 zile lucratoare acasă sau la birou prin curier rapid.

  Preturile afisate pe site-ul nostru sunt calculate pentru tablouri canvas care au urmatoarele specificatii:

  – Print rezistent UV pe canvas la rezoluţie foto
  – Personalizare cu poza sau imaginea clientului
  – Rama confecţionată din lemn de brad cu lăţime de 2 cm
  – Înrămarea se face prin intinderea pânzei canvas pe şasiul din lemn
  – Culori vibrante și rezistente în timp.

  Tablouri Canvas Moldova Nouă, cum comand?

  Ce poate fi mai simplu şi plăcut decât să primeşti comanda la tine acasă?. Fără să mai pierzi timpul in traficul aglomerat al oraşului, noi îţi livrăm coletul la uşa casei tale, in 24 – 48 de ore de la confirmarea comezii. Înainte de livrare ne asigurăm că primeşti simularea produsului şi că eşti de acord cu aceasta.

  Tablouri Canvas Moldova Nouă –  poţi comanda online pe siteul nostru cadourifoto.ro. Probabil cunoşti următoarea etapă, va trebui să iţi creezi un user urmând să parcurgi paşii ceruţi pentru finalizarea comenzii.

  Comanda o poţi lăsa si pe WhatsApp. Cum faci asta? Şi mai simplu:

   În dreapta jos a paginii din browser este iconiţa WhatsApp. Ne laşi mesaj şi noi iţi procesăm comanda.

  Tablouri Canvas Moldova Nouă, cum livrăm?

  Fără să mai pierzi timpul in traficul aglomerat al oraşului, noi îţi livrăm coletul la uşa casei tale, in 24 – 48 de ore de la confirmarea comezii. Înainte de livrare ne asigurăm că primeşti simularea produsului şi că eşti de acord cu aceasta. Ce poate fi mai simplu şi plăcut decât să primeşti comanda la tine acasă?

  Tablouri Canvas Moldova NouăIţi recomandăm cu drag si cani personalizate sau tricouri personalizate.

  Soluționarea alternativă a litigiilor Soluționarea online a litigiilor